Spanje een aansprekende tegenstander

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juli, 2010 | Gepost om 10:14 uur | 132 keer bekeken
Nederland neemt het in de finale van het WK 2010 op tegen Spanje. De Spanjaarden wonnen woensdag in de tweede halve finale met 1-0 van Duitsland en mogen zich opmaken voor het Oranje van Bert van Marwijk.

Het Nederlands elftal keek woensdag met de hele selectie naar de halve finale tussen Spanje en Duitsland. “Spanje is natuurlijk een geweldige en aansprekende tegenstander”, zegt Van Marwijk in een reactie aan De Telegraaf. “De regerende Europees kampioen ook nog eens. Ik ben een grote liefhebber van het voetbal dat ze spelen, wat gebaseerd is op de filosofie van FC Barcelona, met veel spelers van Barça.”

“Spanje en FC Barcelona zijn voor mij ook het voorbeeld hoe ik het Nederlands elftal graag zie spelen: offensief, aantrekkelijk, op de helft van de tegenstander en bij balverlies direct met het hele elftal druk zettend naar voren. Het zal een mooie, maar moeilijke finale worden, waar we zeker naar uitkijken”, aldus Van Marwijk.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!