Stekelenburg beste keeper wk 2010

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 11:22 uur | 743 keer bekeken
Maarten Stekelenburg hield Oranje in de achtste finale tegen Slowakije (2-1) en in de kwartfinale tegen Brazilië (2-1) op de been. De doelman van Oranje maakt een grote kans om tot keeper van het WK te worden verkozen.

Voorspel de wedstrijd Nederland – Spanje

En ontvang een Bonus van 50 euro .

Als het aan de deelnemers van het Oranjegesprek van de Dag ligt, gaat dat ook zeker gebeuren. De ruime meederheid (70 procent) van de stemmers (ruim 16.000) vindt Stekelenburg de beste sluitpost van het toernooi.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Stekelenburg beste keeper wk 2010”

  1. Tim op 11th juli, 2010 11:18 pm

    Weer een WK waarvoor betaald is om te winnen. Allemaal doorgestoken kaart.
    Spanje wint dan ook, dit keer uit een buitenspel situatie die iedereen ziet behalve de scheids en lijnrechters die toevallig ineens de andere kant op kijken. Nederland die niet scoort maar net doen alsof ze het proberen. Neenee, Spanje betaalde meer om kampioen te mogen worden dan Nederland.

Geef jouw mening over dit artikel!