Stekelenburg blijft koel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juli, 2010 | Gepost om 22:26 uur | 231 keer bekeken
Maarten Stekelenburg redde het Nederlands elftal vrijdag door bij een 0-1 stand een schot van Kaká fraai uit de kruising te tikken. De doelman van Ajax bleef na afloop koel onder alle complimenten.

“Erg veel tijd om na te denken had ik niet, maar ik zag meteen dat het schot van Kaka richting de kruising zeilde. Ik sprong er naartoe en kon me, tijdens mijn duik, nog een keer extra strekken. Daardoor kon ik nog net een handje achter de bal krijgen”, zei Stekelenburg na afloop van het met 2-1 gewonnen duel.

Stekelenburg weigerde te beamen dat juist hij Oranje er doorheen sleepte tijdens een zware periode. “Of ik het team er doorheen gesleept heb? Ach, ik sta in de goal om ballen tegen de houden. Zo simpel is het. Maar natuurlijk is zo’n moment wel extra lekker voor een keeper, als de wedstrijd daarna kantelt.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!