Unieke situatie bij Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 16:38 uur | 100 keer bekeken
Bert van Marwijk is ruim twee maanden op pad met zijn spelersgroep van 23 man. Voor de WK-finale van zondag tegen Spanje is opmerkelijk genoeg iedereen inzetbaar. “Dat is wel uniek te noemen”, vond de bondscoach van Oranje. “We zijn al negen weken bij elkaar en toch zijn alle spelers nog fit.”

Voorspel de wedstrijd Nederland – Spanje

En ontvang een Bonus van 50 euro .

Oranje kreeg een week voor het begin van het WK aanvankelijk nog wel een grote tegenslag te verwerken. In de oefeninterland tegen Hongarije raakte Arjen Robben geblesseerd aan zijn hamstring. Het ergste werd gevreesd, maar een intensief revalidatieproces bracht Robben alsnog naar het WK in Zuid-Afrika. Dat moment stond Van Marwijk inmiddels al niet meer bij stil.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!