Van der Vaart hervat groepstraining

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 juli, 2010 | Gepost om 21:34 uur | 40 keer bekeken
Rafael van der Vaart heeft donderdag in Port Elizabeth de groepstraining hervat. De middenvelder had het de laatste dagen rustig aan gedaan wegens een blessure aan de kuit.

De 27-jarige Van der Vaart liep zondag tijdens de training een kuitblessure op. Hij miste daardoor maandag de achtste finale tegen Slowakije (2-1). Bondscoach Bert van Marwijk begon die wedstrijd met een aanvallend kwartet bestaande uit Arjen Robben, Wesley Sneijder, Robin van Persie en Dirk Kuyt. De kans is groot dat dit viertal tegen Brazilië opnieuw de voorkeur krijgt.

Oranje traint donderdag in het Gelvandale Stadium en niet in het Nelson Mandela Bay Stadium, waar vrijdag de kwartfinale van het WK tegen Brazilië wordt gespeeld. Ook de Brazilianen kregen geen toestemming om daar te trainen, omdat de FIFA het veld zo veel mogelijk wil ontzien.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!