Van Marwijk: Brazilië favoriet

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 juli, 2010 | Gepost om 21:37 uur | 170 keer bekeken
Bert van Marwijk is van mening dat de komende tegenstander van Oranje de topfavoriet is voor het behalen van de wereldtitel. De bondscoach denkt echter dat Nederland niet kansloos is tegen de Zuid-Amerikaanse opponent.

“Brazilië is favoriet nummer één voor de wereldtitel. Maar wij hebben bewezen dat we dit soort tegenstanders kunnen verslaan”, aldus de bondscoach van Oranje op de persconferentie.

Het vertrouwen is aanwezig bij Van Marwijk.
“We zijn er zeker klaar voor. Je merkt aan de groep dat ze heel gretig zijn om deze wedstrijd te spelen. Als je kijkt naar de reacties na de eerste overwinningen, die was spontaan maar niet overdreven. We zijn namelijk maar voor één ding gekomen en dat is winnen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Van Marwijk: Brazilië favoriet”

  1. Anoniem op 1st juli, 2010 10:18 pm

    Winter en Van Hooijdonk vinden alletwee dat hun teams te veel ontzag hadden voor Brazilië. Ten onrechte, menen ze nu. “Dat gele shirt met die blauwe broek gaf ze wel iets magisch. Het gaf je het idee tegen de grootmeesters van het voetbal te staan. In het blauw vind ik ze veel aardser”, aldus Van Hooijdonk.

    Hij hoopt dat de huidige generatie dat ontzag niet heeft. “Helemaal niet nodig. Als je de namen naast elkaar zet, zijn we individueel niet minder en onze spelers voetballen bij grotere clubs dan de Brazilianen. Oranje moet eerder een soort arrogantie naar die Brazilianen uitstralen. Wij kunnen beter voetballen dan jullie.”

    WIJ SPELEN BETER VOETBAL DAN JULLIE!!!!!!!!

Geef jouw mening over dit artikel!