Van Persie: Spanje is de favoriet

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 11:01 uur | 97 keer bekeken
Robin van Persie is van mening dat Spanje als favoriet aan de start zal verschijnen in de finale tegen het Nederlands elftal. De aanvaller van Oranje toont veel respect voor de komende tegenstander maar acht zijn ploeg niet kansloos in de eindstrijd.

“Spanje is de favoriet in deze wedstrijd omdat ze twee jaar geleden de Europese titel wisten te behalen. Ze hebben een sterke groep maar dat hebben wij ook”, aldus de aanvaller op de officiële website van de FIFA.

Van Persie raakt niet uitgesproken over de kwaliteiten van de komende tegenstander. “Het is een fantastisch team. Ze hebben zeer goede verdedigers en fantastische middenvelders. Verder hebben ze goede spitsen en ze kunnen geweldige passes versturen. Ze zijn favoriet om de finale te winnen maar dat zegt natuurlijk niet alles.”

Het strijdplan van Oranje is duidelijk. “Spanje is gevaarlijk als men balbezit kan houden. Ik denk dat we druk moeten zetten. Als je ze de wedstrijd laat domineren dan leg je je lot in hun handen. Ik ben daar geen voorstander van.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!