Vandaag moet het gebeuren !

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juli, 2010 | Gepost om 9:37 uur | 141 keer bekeken
De Nederlandse kranten zijn het erover eens dat Oranje een finaleplaats dinsdag niet meer uit handen mag geven. De equipe van bondscoach Bert van Marwijk moet in de halve eindstrijd kunnen winnen van de ‘vechters’ uit Uruguay.

“Dag van de waarheid”, schrijft het Algemeen Dagblad op de voorpagina. Volgens de krant weet de spelersgroep dat dit het moment is om historie te schrijven: “Nederlands elftal beseft dat het nu of nooit is.” De Telegraaf waarschuwt Oranje voor de vechtersmentaliteit van de ‘knokploeg’ Uruguay: “De mouwen opstropen!”

Alle dagbladen waken voor onderschatting van de Zuid-Amerikaanse tegenstander. Vooral aanvaller Diego Forlan moet goed in de gaten worden gehouden. De Telegraaf heeft het meeste vertrouwen en laat een aantal oud-coaches en voormalig spelers aan het woord: “Uruguay moeten we kunnen pakken.”

Volgens de Volkskrant is ook de aandacht in het buitenland voor Oranje groot: “Plots stort iedereen zich op Oranje.” De Oranjegekte in Nederland komt ook ruim aan bod. “Naar Oranje kijken alsof ons leven er vanaf hangt”, zeggen supporters in het AD.

Het enthousiasme van prins Willem-Alexander en zijn gezin over het Nederlands elftal wordt ook breed uitgemeten. Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima zijn dinsdagavond aanwezig bij de wedstrijd. Om 20.30 trappen Nederland en Uruguay af in Kaapstad.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!