Villa: Zware strijd tegen Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juli, 2010 | Gepost om 10:54 uur | 55 keer bekeken




David Villa rekent zondag op een spannende finale waarin Spanje het op moet nemen tegen Nederland. De veelscorende aanvaller is van mening dat zijn team het balbezit van Oranje zoveel mogelijk moet voorkomen.

“We moeten het Nederland moeilijk maken zodat ze niet veel in balbezit komen. Dit lukte ons ook erg goed tegen Duitsland. Het zal een zware strijd worden om deze wedstrijd te winnen”, aldus de aanwinst van Barcelona op de officiële website van de FIFA.

“Tijdens de halve finale was Duitsland van plan om door middel van veel balbezit het eigen spel te kunnen spelen. Wij wisten er echter voor te zorgen dat men meer verdedigend moest spelen. We verwachten dat Nederland ook de bal wil hebben om tegen ons aan te kunnen vallen.”

Het is vooralsnog onduidelijk wie naast Villa in het veld zal verschijnen in de aanvalslinie. De spits heeft geen voorkeur voor Pedro Rodriguez of Fernando Torres. “Het is een eer om met een van deze voetballers te mogen spelen. Ze zijn beiden zeer spectaculaire spelers die me helpen om mijn werk te kunnen doen op het veld. Het mooie van ons team is dat er meer spelers zijn die dat kunnen. Ik laat het aan de bondscoach over wie er daadwerkelijk zal spelen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!