Voorbereiding huldiging in volle gang

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 juli, 2010 | Gepost om 8:48 uur | 59 keer bekeken
De voorbereidingen op de publieke huldiging van het Nederlands elftal gaan in de nacht van maandag op dinsdag gewoon door.

Voor de deur van het Rijksmuseum in Amsterdam verrees een lint van zwarte schermen waar het Nederlands elftal dinsdagmiddag na de rondvaart veilig en onbespied langs kan lopen richting het Museumplein. De tientallen schermen werden geplaatst onder toeziend oog van de politie.

Op de brug voor het museum belemmeren de schermen totaal het zicht op de Singelgracht waar de rondvaart dinsdagmiddag eindigt en de voetballers de wal betreden om te voet verder te gaan naar het erepodium.

Langs deze korte looproute om het Rijksmuseum heen, zorgen de schermen op de Jan Luijkenstraat en de Hobbemastraat ervoor dat de voetballers en de spelersvrouwen veilig en ongezien de viptent achter het podium kunnen bereiken.

Ook op het Museumplein zelf bij het grote megascherm van Radio 538 werd na middernacht nog volop gewerkt om alles op tijd af te krijgen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!