Wat schreven de kranten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 3 juli, 2010 | Gepost om 9:46 uur | 520 keer bekeken
De Nederlandse kranten komen zaterdag superlatieven tekort om de stunt van Oranje tegen Brazilië te beschrijven. Het vertrouwen is groot dat het team van bondscoach Bert van Marwijk nu kan doorstomen naar de wereldtitel.

“Wereldklasse”, kopt De Telegraaf met grote witte letters op de voorpagina met daarnaast een foto van Van Marwijk. “Oranjehelden leggen Brazilië over de knie. Wie kan dit elftal stoppen?!” Op de voorkant van de sportkatern wordt al uitgekeken naar de wereldtitel. “Goud in zicht”, stelt de krant in Oranje letters.

“Grandioos”, kopt het Algemeen Dagblad op de voorpagina boven een grote foto van een juichende Arjen Robben op de schouders bij Mark van Bommel en Dirk Kuyt. “En nu pakken we de cup ook”, staat er op de voorkant van het katern AD Sportwereld.

Ook Trouw ziet kansen voor het kampioenschap. “Oranje is rijp voor het maximale. In de schaduw van de raspaardjes betaalt eendracht en zelfverzekerdheid van Nederland zich uit.”

De Volkskrant prijst de inzet van Oranje. “Op karakter langs Brazilië”, kopt de krant op de voorpagina. “Voor rust speelde Nederland erbarmelijk. Maar na een zelden vertoonde ommekeer sloeg Oranje toe.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!