Bayern eist van Bommel direct terug

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 oktober, 2010 | Gepost om 12:35 uur | 46 keer bekeken
Bayern München heeft de staf van Oranje laten weten dat men Mark van Bommel dinsdagmiddag nog terug wil. De Duitse club heeft daartoe een dringend verzoek bij de KNVB neergelegd, zo meldt De Telegraaf.

Van Bommel liep vrijdag in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Moldavië (0-1) een knieblessure op, maar de middenvelder leek fit genoeg om dinsdagavond tegen Zweden in actie te komen. “Ik ga er van uit dat Mark speelt”, zei bondscoach Bert van Marwijk maandag in Noordwijk.

Bayern München eist echter dat clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt Van Bommel zelf zo snel mogelijk onderzoekt. De Duitse grootmacht lijkt na de affaire rondom Arjen Robben geen vertrouwen meer te hebben in de medische staf van Oranje. De twee partijen liggen sindsdien met elkaar in de clinch.

Onduidelijk is nog of de bond op het verzoek van Bayern in gaat. “De directie van de KNVB is op dit moment in overleg”, zo laat woordvoerder Kees Jansma in een korte reactie weten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!