Cor Pot wil nog niet opstappen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 oktober, 2010 | Gepost om 10:11 uur | 28 keer bekeken
Cor Pot wil graag bondscoach van Jong Oranje blijven. De oefenmeester werd gisteravond in de play-offs, ondanks een 0-2 uitoverwinning, uitgeschakeld door Oekeraïne en wist zijn ploeg niet te plaatsten voor het EK van komende zomer in Denemarken. Daardoor lopen de Oranje-talenten sowieso de Olympische Spelen van 2012 mis.

“Mijn contract loopt nog tot juni volgend jaar en ik wil graag blijven”, vertrouwde Pot de website OnsOranje toe. Het zou hem ook verbazen als hij moest vertrekken bij de KNVB op basis van een mindere wedstrijd (Oekraïne thuis 1-3). “In de kwalificatie hebben we het verder fantastisch gedaan. Ach, ik hoor het wel.”

Door het mislopen van het EK en de Olympische Spelen wacht Jong Oranje nu een weinig uitdagende periode. “In november spelen we een oefenwedstrijd tegen Denemarken. Misschien dat we in die wedstrijd al vooruit kijken naar een volgende kwalificatiecyclus door de jongens uit 1988 al niet meer op te roepen. En verder hoop ik dat we ook zonder EK toch een mooi internationaal programma kunnen samenstellen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!