De Jong blijft in spelersraad

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 oktober, 2010 | Gepost om 14:16 uur | 33 keer bekeken
De afwezigheid van Nigel de Jong bij de interlands van Oranje tegen Moldavië en Zweden, vanwege zijn harde tackle op Hatem Ben Arfa, heeft geen gevolgen voor zijn positie in de spelersraad van Oranje, zo meldt De Telegraaf.

De middenvelder van Manchester City nam na het WK zitting in de spelersraad van Oranje, die de belangen van de internationals behartigen richting de KNVB. De Jong nam de positie in van Giovanni van Bronckhorst, die vanwege het einde van zijn loopbaan ook uit de spelersraad diende te stappen.

Naast De Jong hebben ook Mark van Bommel, Rafael van der Vaart, Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, Joris Mathijsen en Robin van Persie zitting in de spelersraad. Aan die samenstelling zal na de uitsluiting van De Jong voor de komende twee interlands niets veranderen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!