Finland – Hongarije 1-2

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 oktober, 2010 | Gepost om 10:06 uur | 131 keer bekeken
In de eerste helft gebeurde er weinig opwindends in het Olympisch Stadion van Helsinki. Pas in deel twee barstte de strijd een beetje los. Adam Szalai opende vijf minuten na rust de score voor de bezoekers, die vrijdag nog met 8-0 wonnen van San Marino.

Het nog puntloze Finland zette de achtervolging in en werd vier minuten voor tijd beloond in de vorm van de gelijkmaker, gemaakt door Mikael Forssell. Hongarije nam echter geen genoegen met een gelijkspel. Dzsudzsak zorgde in de 95ste (!) minuut met een hard schot voor de winnende 1-2, die Hongarije na vier duels op negen punten brengt.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!