Geen zorgen over Van Bommel en Sneijder

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 oktober, 2010 | Gepost om 11:36 uur | 43 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk rekent erop dat Mark van Bommel dinsdag in actie kan komen tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden. De middenvelder hield een knieblessure over aan het duel met Moldavië (0-1) van afgelopen vrijdag.

Van Bommel ontbrak zondag op de training van het Nederlands elftal, maar sloot zich maandag weer aan toen de selectie de laatste oefensessie afwerkte in het stadion van ADO Den Haag. “Ik ga er van uit dat Mark speelt”, zei bondscoach Bert van Marwijk maandag in Noordwijk op de vooruitblikkende persconferentie op het duel met de Zweden.

Op de afsluitende training kreeg Wesley Sneijder last van pijntjes. De spelmaker hoefde niet af te haken en Van Marwijk maakt zich dan ook geen zorgen over de inzetbaarheid van de speler van Internazionale. “Vooralsnog niet”, aldus de keuzeheer.

Met de geblesseerde Arsenal-speler Robin van Persie houdt Van Marwijk regelmatig contact. “Het gaat nu wel goed met hem. Volgens mij is hij onlangs weer begonnen met de training. De volgende keer zit hij weer bij de selectie van Oranje.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!