Ibrahimovic: Een verschrikkelijke wedstrijd

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 oktober, 2010 | Gepost om 9:53 uur | 87 keer bekeken
Voor aanvang van de wedstrijd tegen Oranje hadden veel Zweedse spelers goede hoop op een mooi resultaat. Uiteindelijk stapte men met een 4-1 nederlaag van het veld, tot frustratie van aanvoerder Zlatan Ibrahimovic.

“Dit was voor ons simpelweg een verschrikkelijke wedstrijd”, zei Ibrahimovic na afloop van de wedstrijd tegenover Voetbal International. “Nederland domineerde het duel volledig. Door de vroege voorsprong gingen ze nog beter spelen.”

De aanvaller van AC Milan was vooral ontevreden over het spel van zijn eigen team. “We verloren iedere bal. Iedere keer als we probeerden een opleving te bewerkstelligen, maakte Nederland daar hardhandig een einde aan. Wij moeten leren van deze wedstrijd. We kunnen vooraf nog zoveel zeggen, maar je moet het toch echt op het veld laten zien.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!