Kuyt scheurt enkelbanden

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 oktober, 2010 | Gepost om 9:45 uur | 62 keer bekeken
De kans dat Dirk Kuyt dit kalenderjaar nog in actie kan komen is klein. De aanvaller viel tijdens de interland tussen Nederland en Zweden uit vanwege gescheurde enkelbanden, zo meldt De Telegraaf.

Bondscoach Bert van Marwijk wist in een eerste reactie nog niet hoe ernstig de blessure was. “Het ziet er niet goed uit. We hebben nog geen diagnose maar ik vrees dat hij er even uit is. En dat is natuurlijk heel vervelend voor Kuyt”, aldus de oefenmeester, die zijn aanvaller na 26 minuten moest vervangen.

Jeremain Lens kwam in het veld voor de aanvaller van Liverpool, die tijdens de wedstrijd per ambulance naar het ziekenhuis ging. Onderzoek moet uitwijzen wat de precieze ernst van de blessure is, die hij opliep toen hij verkeerd terecht kwam na een duel met voormalig FC Twente-speler Daniel Majstorovic.

Kuyt moest tijdens het huidige seizoen ook al enkele wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door een blessure die hij opliep bij het Nederlands elftal. In september raakte hij tijdens een trainingskamp van Oranje geblesseerd aan zijn schouder nadat hij een omhaal probeerde te maken.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!