Thuis al 10 jaar ongeslagen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 12 oktober, 2010 | Gepost om 15:52 uur | 70 keer bekeken
Het Nederlands elftal kan in de aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden bouwen op een ijzersterke reeks in officiële duels. De laatste nederlaag dateert alweer van exact tien jaar geleden.

Het Nederlands elftal is in EK- en WK-kwalificatieverband al 25 thuiswedstrijden op rij ongeslagen. Daarvan werden er 22 gewonnen, terwijl er drie remises werden genoteerd. Op 11 oktober 2000 leed Oranje in eigen huis voor het laatst een nederlaag. Portugal was toen met 0-2 te sterk.

Daarnaast is Oranje, inclusief uitwedstrijden en de kwalificatiereeks voor het WK, al dertien interlands op rij ongeslagen. Het team van Bert van Marwijk scoorde in die duels al 25 keer, waar slechts drie tegentreffers tegenover staan.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!