Wernbloom: Niet onder indruk Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 13 oktober, 2010 | Gepost om 9:51 uur | 105 keer bekeken
Na afloop van de 4-1 nederlaag tegen Oranje was Pontus Wernbloom niet onder de indruk van het spel van zijn tegenstander. Volgens de middenvelder van AZ had het Nederlands elftal niet te klagen over de arbitrage.

Tegenover het Zweedse Aftonbladet liet Wernbloom weten niet onder de indruk te zijn van het spel van Oranje. Hij vond het spel zelfs irritant. “Ze gingen wel heel erg makkelijk liggen.” Wernbloom baalde ook van het feit dat Zweden negentien vrije trappen tegen kreeg. “Maar dat zijn beslissingen van de scheidsrechter.”

Volgens Wernbloom liet de arbiter van dienst zich makkelijk misleiden door het Nederlands elftal. “Ze doen het goed. Ze vangen de aandacht van de scheidsrechter en hij gaat daarop in”, aldus de bittere Zweed, die in de basis stond ten faveure van Kim Källström.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!