Vlaar vervangt zieke Maduro

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 9 februari, 2011 | Gepost om 11:17 uur | 66 keer bekeken
Ron Vlaar voegt zich woensdagmiddag bij de selectie van het Nederlands voetbalelftal voor de wedstrijd tegen Oostenrijk. De verdediger van Feyenoord neemt de plaats in van Hedwiges Maduro, die griep heeft.

Vlaar kwam tot dusverre vier keer voor Oranje uit. Hij behoorde tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden tegen San Marino en Finland in september ook tot de selectie van bondscoach Bert van Marwijk. Vlaar kwam toen niet in actie.

Het oefenduel tegen Oostenrijk begint woensdag om 20.30 uur in het Philips Stadion in Eindhoven.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!