Oranje bezig aan sterke reeks

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 maart, 2011 | Gepost om 12:10 uur | 73 keer bekeken
Het Nederlands elftal boekte dinsdagavond opnieuw een thuiszege in het kader van de EK-kwalificatiecyclus. Hongarije werd in Amsterdam met 5-3 verslagen.

Verrassend was de overwinning van Oranje niet. Wie een blik werpt in de geschiedenisboeken ziet dat Nederland bezig is aan een ongelooflijk sterke reeks voor wat betreft EK-kwalificatieduels in eigen huis. Nederland is inmiddels al 46 duels op rij ongeslagen op eigen veld.

De laatste en enige thuisnederlaag in 49 thuiswedstrijden die Oranje ooit opliep in de kwalificatieronde voor een Europees eindtoernooi, was in 1963. Toen bleek Luxemburg met 1-2 te sterk. Na de nederlaag tegen Luxemburg volgden 38 overwinningen en acht gelijke spelen voor eigen publiek, zo zocht Voetbal International uit.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!