Oranje is vol vertrouwen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 maart, 2011 | Gepost om 14:20 uur | 57 keer bekeken
Hongarije neemt het vrijdagavond in Boedapest op tegen het Nederlands elftal. Het duel vindt plaats in de strijd om EK-kwalificatie. Oranje, dat al lange tijd indrukwekkend presteert, kan zijn borst natmaken.

Bondscoach Sandor Egervari weet grotendeels met welk elftal hij het Nederlands elftal wil bestrijden. Onder meer Balász Dzsudzsák is van de partij. De aanvaller kampt met een ribblessure, zo vertelt hij aan De Telegraaf. “De ribblessure is niet heel ernstig, maar zorgde de laatste dagen wel voor veel pijn. Dat is nu over en ik heb volledig meegetraind”, aldus de PSV-aanvaller.

Volgens Egervari is Oranje op voorhand gewaarschuwd voor de Hongaren. “Nederland mist vier grote spelers, maar zet er gewoon vier andere toppers voor in de plaats. Het zal vol vertrouwen zijn met een ploeg, die sinds 2008 slechts tweemaal heeft verloren”, aldus de bondscoach.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!