Van der Vaart: We bleven gelukkig rustig

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 maart, 2011 | Gepost om 12:13 uur | 75 keer bekeken
Al juichend en lachend verliet Rafael van der Vaart dinsdagavond het veld na het EK-kwalificatieduel met Hongarije (5-3). Oranje had zojuist alweer een zege geboekt en de middenvelder zelf mocht de hele wedstrijd spelen.

“Wat wil je nog meer?”, sprak Van der Vaart direct na afloop met een brede glimlach. De Oranje-international gaf ronduit toe opgelucht te zijn. “Het was nogal spectaculair, ja. Voetbal is toch entertainment? Nou, dat was het wel in deze wedstrijd. Maar vooral de tweede helft was in het begin slecht van onze kant.”

De middenvelder van Tottenham Hotspur sprak van een rare wedstrijd. “De trainer zal niet zo tevreden zijn”, glimlacht Van der Vaart. “Het probleem was bij ons dat we de 2-0 niet maakten. En we begonnen natuurlijk dramatisch aan de tweede helft. We kregen zomaar twee goals tegen.”

“Gelukkig bleven we rustig en kwamen de kansen en doelpunten weer terug. Maar daarna kregen we opnieuw een terugslag. Maar goed, we hebben weer gewonnen, daar gaat het tenslotte allemaal om”, sprak Van der Vaart zijn oordeel uit.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!