Sneijder meld zich af voor Zuid-Amerika

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 mei, 2011 | Gepost om 10:37 uur | 74 keer bekeken
Wesley Sneijder reist maandag niet met Oranje naar Zuid-Amerika. De middenvelder van Internazionale heeft zich vlak voor vertrek afgemeld.

Volgens De Telegraaf heeft Sneijder, die zondagavond met Internazionale de Italiaanse beker veroverde, teveel last van een spierblessure. Artsen hebben hem rust voorgeschreven.

Bondscoach Bert van Marwijk kan ook niet beschikken over Maarten Stekelenburg, Demy de Zeeuw, Rafael van der Vaart, Mark van Bommel, Theo Janssen en Jeremain Lens. “Dat is jammer”, zei de trainer eerder al. “Maar we houden nog een goede groep over. Helaas is er altijd wel iemand niet beschikbaar.”

Oranje speelt komende zaterdag tegen Brazilië, waarna op woensdag een oefenpot tegen Uruguay wordt afgewerkt. Ibrahim Afellay zei maandagochtend al dat hij het uitstapje liever aan zich voorbij had laten gaan. Zelf afmelden behoort voor de winnaar van de Champions League echter niet tot de mogelijkheden. “Ik wil mijn ploeggenoten niet laten zakken”, aldus Afellay.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!