Van Marwijk: Wembley is fantastisch

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 29 februari, 2012 | Gepost om 21:17 uur | 74 keer bekeken
Net als veel spelers van het Nederlands elftal keek bondscoach Bert van Marwijk langdurig in het rond toen hij dinsdagavond het veld van Wembley opstapte

“Dit is een fantastisch stadion met een geweldige grasmat”, aldus Van Marwijk. “Of dit een droomstadion is? Ik denk niet zo in dromen, maar dit is wel fantastisch. Al was het stadion van de WK-finale dat ook.”

Het Nederlands elftal speelt woensdag voor het eerst in de volledig vernieuwde voetbaltempel van Londen. De oefeninterland tussen Engeland en het Nederlands elftal vindt woensdag plaats in een volgepakt Wembley-stadion.

De Engelse voetbalbond FA heeft al 75.000 kaartjes verkocht en tickets zijn ook op de wedstrijddag nog te koop. Wembley biedt plaats aan 90.000 toeschouwers. Vanuit Nederland zijn ruim 1000 supporters naar Londen gekomen en bovendien heeft de FA nog 770 verkocht aan in Engeland woonachtige Nederlanders.

De oefenwedstrijd zou eigenlijk op 10 augustus 2011 worden gespeeld. De lokale autoriteiten besloten een dag van tevoren de interland af te gelasten vanwege de rellen in Londen. Daardoor heeft de zevende wedstrijd van Oranje op Wembley nog even op zich laten wachten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!