Afvallers morgen bekend gemaakt

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 25 mei, 2012 | Gepost om 15:40 uur | 90 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk maakt zaterdag voor de oefeninterland tegen Bulgarije bekend welke vier spelers afvallen voor de definitieve selectie van het EK. De keuzeheer is er zo goed als uit.

Dat bevestigde Van Marwijk vrijdag op een persconferentie in Lausanne, waar het Nederlands elftal zich op het EK voorbereidt. Zaterdag reist de selectie terug naar Nederland, waar in de avond het treffen met de Bulgaren wacht in de Amsterdam Arena.

Vier spelers kunnen die wedstrijd thuis op de bank bekijken. “Ik ben er zo goed als uit”, liet Van Marwijk vrijdag doorschemeren. De bondscoach gaf aan onder de indruk te zijn van PSV’er Jetro Willems, donderdag maker van een prachtdoelpunt op de training. “Dan kan je wel wat”, zei hij.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!