Emanuelson erg verbaasd en teleurgesteld

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 mei, 2012 | Gepost om 23:03 uur | 88 keer bekeken
Urby Emanuelson had niet zien aankomen dat hij niet bij de dinsdag bekendgemaakte 27-koppige selectie van het Nederlands elftal hoort. Dat valt op te maken uit een eerste reactie van de linkerflankspeler op Twitter.

Bondscoach Bert van Marwijk neemt Emanuelson niet op in de selectie van 27 spelers die zich in Lausanne gaat voorbereiden op het EK. Ook onder meer Hedwiges Maduro en Georginio Wijnaldum zijn afgevallen.

Het schrappen van Emanuelson wekt echter de meeste verbazing. Niet in de minste plaats bij Emanuelson zelf. ‘Gelezen. Niks gehoord. Erg verbaasd. Grote domper’, laat hij weten via het sociale platform Twitter. Ook Erwin Mulder, Jasper Cillessen, Nick Viergever, Stefan de Vrij, Alexander Büttner en Ola John kunnen het EK uit hun hoofd zetten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!