Extra kaarten groepswedstrijden Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 mei, 2012 | Gepost om 13:11 uur | 75 keer bekeken
Voor de drie groepsduels van het Nederlands elftal op het Europees kampioenschap voetbal zijn nog toegangskaarten beschikbaar gekomen. De KNVB meldde vrijdag dat voor de duels in Charkov nog ongeveer negentig tickets te koop zijn.

Oranje speelt daar in de poule tegen Denemarken (9 juni), Duitsland (13 juni) en Portugal (17 juni). Volgens de bond gaat het om kaartjes die de KNVB nog achter de hand had gehouden. “Omdat we uit ervaring weten dat veel mensen op het laatste moment de kriebels krijgen en toch nog een kaartje willen kopen.”

“Als wij ze nu niet verkopen, dan moeten we ze teruggeven aan de organisatie en dat doen we liever niet. We willen graag nog wat extra oranje in het stadion”, aldus een woordvoerder. Voor de groepsfase had Nederland ongeveer 6000 kaarten per wedstrijd gekregen. Die zijn uitverkocht.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!