Kieft: Ik zou voor van Persie kiezen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 26 mei, 2012 | Gepost om 9:35 uur | 83 keer bekeken
Wim Kieft denkt dat Bert van Marwijk al lang weet wie hij tijdens het EK in de spits posteert. Zelf zou de oud-international voor Robin van Persie kiezen.

“Je ziet dat Van Marwijk de keus naar buiten toe constant voor zich uitschuift, hoewel hij deze voor zichzelf allang genomen heeft”, zegt Kieft in De Telegraaf. “Dat is ook weer logisch, want op die manier houdt hij Klaas-Jan Huntelaar het langst scherp.”

“Die blijft gaan voor zijn kans, loopt voorop tijdens trainingen en scoort tegen Bayern München. Maar hoe reageert Van Persie als hij de eerste wedstrijd moet plaatsmaken voor Huntelaar? Dat is niet misselijk.”

“Alleen daarom is het als coach belangrijk je definitieve oordeel zo lang mogelijk voor jezelf te houden. Ik zou uiteindelijk toch voor Van Persie kiezen, denk ik”, besluit de 42-voudig international.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!