KNVB: Robben met Oranje tegen Bayern Munchen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 9 mei, 2012 | Gepost om 11:18 uur | 106 keer bekeken
Arjen Robben komt op 22 mei tijdens de oefenwedstrijd tussen het Nederlands elftal en Bayern München alléén voor Oranje in actie. Dat laat KNVB-directeur Bert van Oostveen weten in een reactie op eerdere berichten.

‘Her en der wordt gesuggereerd dat Robben voor beide elftallen een helft in actie komt, maar daar komt niets van in. Dat is contractueel vastgelegd. Het ligt hier op papier voor me, daar is geen woord Spaans bij. Het is uitgesloten dat Arjen Robben voor Bayern speelt.’

Van Oostveen denkt niet dat een nieuw conflict nu in de maak is. ‘Nee hoor. De verhoudingen tussen de KNVB en Bayern München zijn uitstekend. Toevallig gaan we over twee weken gezellig met elkaar eten. Dit is geen nieuw discussiepunt. Contract is contract.’

Daarnaast sluit Van Oostveen uit dat Bayern München, dat drie dagen eerder de CL-finale speelt tegen Chelsea, met een B-ploeg aantreedt. ‘Ook dat ligt vast. Bayern speelt met alle topspelers, inclusief de Duitse internationals.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!