Oefenduels Oranje bijna uitverkocht

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 10 mei, 2012 | Gepost om 15:33 uur | 245 keer bekeken
Het Nederlands elftal speelt op weg naar het EK vermoedelijk drie keer in een uitverkocht stadion. De kaarten voor de drie oefenwedstrijden vliegen als warme broodjes over de toonbank.

De belangstelling voor de kaarten op het EK viel ietwat tegen, maar de oefenwedstrijden richting het toernooi in Polen en Oekraïne zijn meer in trek. Achtereenvolgens Bulgarije, Slowakije en Noord-Ierland zijn de tegenstanders.

Voor de wedstrijd tegen Bulgarije, op 26 mei in de Arena, zijn reeds 30.000 kaarten verkocht, schrijft Voetbal International. Datzelfde geldt voor het treffen met Slowakije, drie dagen later in De Kuip. De uitzwaaiwedstrijd op 2 juni tegen Noord-Ierland is het populairst met 35.000 verkochte kaarten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!