Polen klaar voor het EK 2012

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 mei, 2012 | Gepost om 23:39 uur | 62 keer bekeken
De Poolse regering begrijpt weinig van alle kritiek op hun organisatie van het EK. Het laat weten dat alle faciliteiten voor het toernooi zo goed als gereed zijn.

“Polen is klaar voor het EK. We zijn uitstekend voorbereid, zo’n tachtig procent van de werken aan de infrastructuur is intussen afgerond”, aldus een regeringswoordvoerder Pawel Gras. “De resterende twintig procent zal waarschijnlijk niet afgewerkt worden, zoals bepaalde stukken van toegangswegen.”

Volgens Gras spreekt het feit dat dertien van de zestien deelnemende land hun kamp opslaan in Polen, voldoende. Polen levert vier speelsteden voor het EK. In Warschau zal de openingswedstrijd plaatsvinden.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!