Selectie Oranje EK 2012: Emanuelson valt af

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 mei, 2012 | Gepost om 20:50 uur | 243 keer bekeken
Adam Maher (18) mag blijven dromen van EK-deelname. De kleine middenvelder van AZ maakte een uitstekende indruk tijdens de trainingsstage van Oranje en behoort niet tot de eerste groep afvallers. Hij vertrekt donderdag ook naar Lausanne voor het tweede trainingskamp. Urby Emanuelson behoort verrassend tot de afvallers.

Naast Emanuelson valt voor Valencia-middenvelder Hedwiges Maduro, die lang geblesseerd was, Alexander Büttner, Nick Viergever en Stefan de Vrij het doek. Net als voor Georginio Wijnaldum. De PSV’er verkeerde de laatste weken in slechte vorm. De keepers Jasper Cillessen en Erwin Mulder wisten al eerder dat zij niet zouden meereizen naar Zwitserland. Ola John haakte geblesseerd af.

De 27-koppige selectie:

Keepers: Maarten Stekelenburg (AS Roma), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City).

Verdedigers: Vurnon Anita (Ajax), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Wilfred Bouma (PSV), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Málaga), Ron Vlaar (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax) en Jetro Willems (PSV).

Middenvelders: Ibrahim Afellay (Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Adam Maher (AZ), Stijn Schaars (Sporting), Wesley Sneijder (Inter), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur).

Aanvallers: Klaas Jan Huntelaar (Schalke’04), Luuk de Jong (FC Twente), Siem de Jong (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV), Luciano Narsingh (sc Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern München).


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Selectie Oranje EK 2012: Emanuelson valt af”

  1. speelschema ek 2012 op 23rd mei, 2012 4:41 pm

    We hebben zoals altijd een geweldige selectie en alleen maar luxe problemen. Laten we hopen dat we na 24 jaar weer eens Europees kampioen worden.

Geef jouw mening over dit artikel!