Sneijder geblesseerd uitgevallen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 mei, 2012 | Gepost om 22:46 uur | 101 keer bekeken
Wesley Sneijder heeft woensdagavond het oefenduel met Slowakije geblesseerd moeten staken. De spelmaker van Oranje kreeg na vijftig minuten een tik op de enkel en moest vervangen worden.
Kort nadat Sneijder door de schop even naar de kant was geweest, probeerde hij te hervatten.

Toch bleef de middenvelder van Internazionale te veel hinder ondervinden van de blessure, waarop hij door bondscoach Bert van Marwijk naar de kant gehaald werd.

Sneijder liet in woord en gebaar merken dat hij boos was over de schop die hem het vervolg van de wedstrijd kostte. Rafael van der Vaart was zijn vervanger.

Of de blessure gevolgen heeft voor Sneijder moet nog blijken. Hoewel de technische staf niet in grote paniek leek, viel er nog geen diagnose te geven zo kort na zijn uitvallen.

Wilfred Bouma ging tijdens de wedstrijd uit voorzorg voor onderzoek naar het ziekenhuis. De PSV’er kwam al na een minuut in botsing met de andere centrale verdediger John Heitinga. Beiden raakten met de hoofden tegen elkaar. Heitinga kon het duel wel uitspelen, Bouma, vervanger van de ook al geblesseerde Joris Mathijsen, werd in de rust vervangen door Ron Vlaar.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!