Sneijder: Robben kom maar naar Inter

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 23 mei, 2012 | Gepost om 9:20 uur | 130 keer bekeken
Zoals iedereen bij Oranje had ook Wesley Sneijder zich behoorlijk geërgerd aan het fluitconcert waarmee de fans van Bayern München Arjen Robben vanavond verwelkomden. De kleine middenvelder raadt zijn landgenoot een transfer naar Inter aan.

‘Deze reactie is schandalig’, zegt Sneijder tegen VI. ‘En dat niet alleen, je merkte de afgelopen dagen ook dat niemand van de club Bayern hem heeft beschermd. Op die manier sluiten ze hem buiten. Voor Arjen is het een heel vervelende avond geweest. Wat mij betreft komt-ie deze zomer nog naar Inter.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!