Van Marwijk: Deze drie keepers gaan mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 mei, 2012 | Gepost om 23:37 uur | 68 keer bekeken
Als ze de komende weken geen ernstige blessure oplopen, zijn de keepers Maarten Stekelenburg, Michel Vorm en Tim Krul zeker van een plek in de EK-selectie. Dat zei bondscoach Bert van Marwijk maandag in gesprek met het ANP.

“Wij hebben drie vaste keepers en die gaan naar het EK. Voor de andere keepers die we hebben opgenomen in de voorselectie wordt het in Hoenderloo echt een trainingsstage”, aldus Van Marwijk.

De bondscoach verraste maandag door Jasper Cillessen, de tweede doelman van Ajax, wel op te roepen en eerste keus Kenneth Vermeer niet. “Jasper is vorig jaar meegegaan naar Zuid-Amerika.”

Van Marwijk: “We hebben goede ervaringen met hem. We willen zien hoe hij er voor staat. Maar mocht er iets met de eerste drie keepers gebeuren, komt Vermeer in aanmerking voor het EK.”

“Voor de keepers wordt het in Hoenderloo puur een stage. Erwin Mulder ken ik al lang, van Feyenoord, hij doet het uitstekend. In overleg met de technische staf en vooral keeperstrainer Ruud Hesp hebben we besloten ook Cillessen uit te nodigen.”

“Wij hebben een bepaalde indruk van hem door de trip naar Zuid-Amerika en Hesp wil graag weer met hem werken. Cillessen heeft namelijk ook lang niet gekeept”, aldus Van Marwijk.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!