Van Marwijk over de vier afvallers

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 27 mei, 2012 | Gepost om 1:32 uur | 266 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk heeft zaterdag na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Bulgarije (1-2) kort toegelicht waarom Siem de Jong, Vurnon Anita, Jeremain Lens en Adam Maher niet mee naar het EK in Polen en Oekraïne gaan.
“We hebben een weloverwogen keuze gemaakt”, zei hij. “We hebben alle jongens tijdens het seizoen en afgelopen week in Lausanne aan het werk gezien. Anita eindigde heel goed als middenvelder. Maar voor die positie hebben we al heel veel goede spelers. Hij kan ook als linksback uit de voeten. Maar ik heb toch voor Jetro Willems gekozen.”

Ook over Lens, Siem de Jong en Maher was de bondscoach duidelijk. “Ik heb Narsingh de voorkeur boven Lens gegeven. Maher is een heel groot talent, maar hij heeft nogal wat goede spelers voor zich. Hetzelfde geldt voor Siem de Jong”, zei hij over de aanvallende middenvelder van Ajax.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!