Afellay neemt van der Gijp niet serieus

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 juni, 2012 | Gepost om 16:32 uur | 207 keer bekeken
Ibrahim Afellay wil niet te veel aandacht besteden aan uitlatingen van René van der Gijp. De oud-voetballer, nu een succesvolle mediapersoonlijkheid, gaf onlangs aan dat de relatie van Afellay met Robin van Persie hem nét iets te klef is.

“Elke keer die duim van Afellay omhoog naar Van Persie. Bah. Ik hou daar niet van”, zei Van der Gijp in het tv-programma Voetbal International. “Het is me allemaal net iets te veel, net niet echt. Van Persie kan nog geen bal over drie meter spelen of daar gaat-ie alweer, die Afellay. Het liefst zou hij hem na elke bal een kusje geven.”

Afellay laat tegenover Sp!ts weten dat hij de uitlatingen van Van der Gijp ‘niet serieus kan nemen’. “Iemand die jarenlang depressief is kan ik niet serieus nemen, laat hem maar lekker zijn lolletje hebben”, sprak Afellay donderdag in Kraków uit.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!