Bij tweede plaats EK 2012 geen huldiging

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juni, 2012 | Gepost om 17:09 uur | 75 keer bekeken
Burgemeester van der Laan vindt een tweede plek niet genoeg meer voor een huldiging. Twee jaar geleden was er een groot feest na het verliezen van de WK-finale tegen Spanje. ‘Maar een tweede plaats op een EK is niet voldoende voor een rondvaart door de grachten’, aldus van der Laan tegenover De Telegraaf.

Gemeentewoordvoerder Bartho Boer laat weten dat de huldiging na het WK ook te maken had met de veiligheid. Men was bang dat grote groepen supporters spontaan feestjes zouden houden. Door een huldiging te organiseren, hield de stad alles in eigen hand.

Voorbereidingen voor een eventuele huldiging in de stad zijn een maand geleden al gestart. ‘Als we eerste worden, moeten we natuurlijk voorbereid zijn’, aldus Boer. Mocht oranje Europees kampioen worden dan ligt het voor de hand dat de huldiging op maandag 2 juli zal plaatsvinden.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!