Cruijff: Blijf Oranje steunen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2012 | Gepost om 9:53 uur | 153 keer bekeken
Johan Cruijff heeft zijn eigen kijk op de voetbalwereld en hij laat het niet na om zijn mening te ventileren, nu doet hij dat echter in positieve zin. Hij neemt het op voor bondscoach Bert van Marwijk. Iedereen moet Oranje steunen.

“De afgelopen twee jaar heeft de ploeg de WK-finale gehaald en een sterk kwalificatietoernooi afgewerkt”, schrijft Cruijff in zijn column in De Telegraaf. “De tegenstanders waren niet altijd even sterk, maar de resultaten zijn er. Toch is iedereen een beetje geschrokken van de laatste oefenwedstrijden.”

“In een democratie mag iedereen daar voor de wedstrijd een mening over hebben”, vervolgt de voormalig stervoetballer zijn verhaal. “Maar zodra het begint houden we ons aan de regels van een dictatuur. Iedereen kijkt vanaf nu dezelfde kant op en iedereen is verschrikkelijk partijdig. We ondersteunen tot de laatste snik.”

Dus of hij het nu meent of niet, naast Spanje en Duitsland is Oranje vanaf zaterdag ook bij Cruijff favoriet. “Zet Frankrijk en Engeland er ook maar bij. Die horen altijd een beetje favoriet te zijn, zelfs als niemand weet waarom.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!