Cruijff staat achter van Marwijk

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 4 juni, 2012 | Gepost om 17:22 uur | 139 keer bekeken
Johan Cruijff breekt in zijn column in De Telegraaf een lans voor Bert van Marwijk. De voormalig nummer 14 steunt de bondscoach, die ‘gezien zijn optreden en prestaties van de afgelopen vier jaar alle krediet verdient.’ Volgens Cruijff heeft Van Marwijk alle recht om zijn ideeën en visie in te vullen zoals hij dat ziet.

‘Natuurlijk heeft ook hij met zestien miljoen bondscoaches te maken”, vervolgt Cruijff in De Telegraaf. ‘Op zich is het zelfs heel positief om te zien hoe Oranje op straat en bij de mensen leeft. Tegelijkertijd ligt daar ook het probleem voor de trainer. Van al die mensen denkt 99% verstand van voetbal te hebben, terwijl 1% dat heeft. Daarom moet Van Marwijk zijn werk doen, terwijl de rest een mening mag hebben. Ik sta in ieder geval achter al zijn geloofsbrieven.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!