De Boer: Vraagtekens bij selectie Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juni, 2012 | Gepost om 10:33 uur | 91 keer bekeken
Ronald de Boer denkt dat broer Frank wel een paar vraagtekens zou hebben geplaatst als het selectiebeleid in de technische staf in aanwezigheid van de huidige Ajax-trainer zou zijn besproken. Frank de Boer was tot januari 2011 assistent van Bert van Marwijk bij Oranje. Ronald de Boer zegt dat in NUsport.

Volgens tweelingbroer Ronald wordt de staf van Oranje sinds het vertrek van Frank gekenmerkt door een hoog ‘ik mag PSV’ers’-gehalte. ‘Je bent geneigd om dat te zeggen, ja.’

‘Ik heb Bert heel hoog zitten en ik denk niet dat hij gevoelig is voor partijpolitiek, maar als ik naar de selectie kijk, vind ik het jammer dat Vurnon Anita en Urby Emanuelson niet zijn geselecteerd. Urby was mijn man op links, dat zei ik voor de selectie al, daar blijf ik bij. Maar ik heb niet gezien hoe ze tijdens de trainingen hebben gepresteerd.’

‘Ik denk wel dat Frank zijn wenkbrauwen had gefronst en in discussie was gegaan’, zegt broer Ronald in NUsport. ‘Ik had in ider geval andere keuzes gemaakt, maar nogmaals: ik kan dat niet beoordelen, ik was niet bij de trainingen.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!