De Jong baalde van wissel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juni, 2012 | Gepost om 9:51 uur | 105 keer bekeken
Nigel de Jong liep bondscoach Bert van Marwijk bijna omver toen hij werd gewisseld. De middenvelder van Manchester City kon absoluut geen begrip opbrengen voor de vervanging door Rafael van der Vaart. Na afloop wenste De Jong, die evenals heel Oranje kon terugkijken op een prima start de eerste twintig minuten maar daarna met het team wegzakte, niemand te woord te staan.

Met gezwinde spoed en een koptelefoon op zijn hoofd zocht De Jong de spelersbus op. Zijn gedachten lieten zich raden: waarom werd ik gewisseld in de 71e minuut? Waarom niet aanvoerder Mark van Bommel? Binnen de groep worden steeds meer vraagtekens gesteld bij de onomstreden positie van captain Van Bommel als verdedigende middenvelder bij Oranje.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!