Huntelaar op de reservebank

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juni, 2012 | Gepost om 9:55 uur | 79 keer bekeken
Klaas-Jan Huntelaar heeft vrijdag officieel van Bert van Marwijk te horen gekregen dat Robin van Persie als eerste spits aan het EK begint. “Ik ben teleurgesteld dat hij niet voor mij kiest”, aldus de topscorer van de Bundesliga.
Voor Huntelaar rest niets anders dan een plaats op de reservebank. De aanvaller gaat nu proberen om strijdbaar te blijven. “Natuurlijk was ik boos en teleurgesteld, maar iedereen weet dat ik geen wegloper ben”, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

De bondscoach en zijn aanvaller zaten in Lausanne voor het eerst met elkaar om de tafel. Vrijdag volgde een tweede gesprek, waarin Huntelaar te horen kreeg wat heel Nederland al zag aankomen: Van Persie is wederom de eerste spits van Oranje.

“Het waren twee persoonlijke gesprekken. En ik ben beide keren boos geworden”, aldus Huntelaar (28). “Ik ben teleurgesteld dat hij niet voor mij kiest. Ik heb het gevoel gehad dat alles al van te voren vaststond.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!