Huntelaar praat niet met pers

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 juni, 2012 | Gepost om 17:38 uur | 77 keer bekeken
Klaas-Jan Huntelaar wil voorlopig niet meer spreken over zijn positie bij het Nederlands elftal. “Ik heb voldoende gezegd”, zei de spits na de eerste training van Oranje in het Reymana-stadion van Kraków. “Ik heb ook geen zin om te praten.”
De eerste oefensessie van Oranje in de aanloop naar het EK op Poolse bodem was toegankelijk voor de media. Nederlandse maar ook veel Duitse journalisten wilden graag van de spits weten hoe teleurgesteld hij was in Bert van Marwijk, nu de bondscoach opnieuw Robin van Persie in de punt van de aanval posteert.

“Ik heb al gezegd dat ik boos en teleurgesteld ben”, zei Huntelaar over zijn voorlopige rol als bankspeler. “Nu ga ik keihard trainen en mijn best doen. Daar wil ik het bij laten.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!