Kluivert: Huntelaar en v. Persie in de spits

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juni, 2012 | Gepost om 9:59 uur | 123 keer bekeken
Kluivert pleit er voor dat Huntelaar op het EK als diepste spits start. “Gezien zijn gemiddelden bij Schalke 04 en in Oranje is het niet voor de hand liggend dat Klaas-Jan niet speelt”, zegt de oud-international, die Huntelaar afgelopen seizoen 48 keer zag scoren.

“Wanneer je als spits veel hebt gescoord bij je club, is dat lekker, neem je het goede gevoel mee naar het Nederlands elftal.” Echter, ook Van Persie kende een fantastisch seizoen. “Die heeft het bij Arsenal uitmuntend gedaan”, beseft Kluivert in gesprek met De Telegraaf.

“Ik vind dan ook niet dat het Huntelaar óf Van Persie moet zijn, maar Huntelaar én Van Persie. Welk land zou niet de topscorers van Duitsland en Engeland in één elftal willen hebben? Omdat Robin op meerdere posities uit de voeten kan, is het meest logische om hem op een andere plek in de voorhoede te zetten. Dat hij zelf liever op negen staat, maakt dan niet uit.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!