Low niet blij met verlies van Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 10 juni, 2012 | Gepost om 12:04 uur | 221 keer bekeken
LVIV – De Duitse bondscoach Joachim Löw heeft door de nederlaag van Oranje tegen de Denen juist meer vrees voor het Nederlands elftal. Dat zei Löw nadat zijn ploeg het EK zaterdagavond was begonnen met een 1-0-zege op Portugal.”Ik had liever gezien dat ze gelijk hadden gespeeld. Nederland heeft een sterk team en ze moeten nu van ons winnen”, zei Löw die woensdag met zijn team op Oranje stuit. “De Nederlanders hadden enorm veel kansen, het verbaast me dat ze niet gescoord hebben. Voor hen is het nu alles of niets. Dat maakt het lastiger voor ons, maar het belooft wel een spektakel te worden.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!