Mathijsen fit voor Duitsland

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 juni, 2012 | Gepost om 16:31 uur | 60 keer bekeken
Joris Mathijsen kan woensdag met het Nederlands elftal tegen Duitsland voetballen. De verdediger kon vandaag volledig meetrainen met Oranje. Hij had geen last meer van de hamstringblessure die hem het eerste duel op het EK tegen Denemarken kostte.

Bondscoach Bert van Marwijk had tijdens een besloten training in het Reymanastadion in Krakau de beschikking over alle 23 internationals. Ibrahim Afellay oefende ook volledig mee. De speler van FC Barcelona moest zich vanmiddag wel aan zijn gebit laten behandelen. Hij houdt last van zijn tanden, na een botsing met Ron Vlaar tijdens het duel met de Denen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!