Mathijssen denkt zaterdag fit te zijn

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juni, 2012 | Gepost om 23:29 uur | 49 keer bekeken
Joris Mathijsen keek zaterdag vanaf de tribune toe hoe Nederland een gemakkelijke overwinning op Noord-Ierland boekte (6-0). De verdediger, die momenteel met een hamstringblessure kampt, denkt er tegen Denemarken bij te kunnen zijn.

‘Ik kan dinsdag of woensdag wel met de groep aansluiten’, vertelt Mathijsen. ‘Het gaat beter. Vandaag heb ik kunnen sprinten en dat voelde goed aan. Als ik dinsdag of woensdag aansluit moet het voldoende zijn om er tegen Denemarken bij te zijn. Ik heb volle bak getraind.’

Nederland speelt zaterdag om 18.00 uur de eerste groepswedstrijd van het EK 2012 tegen Denemarken.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!